Säännölliset tilaisuudet:

Sunnuntain päiväkokous on yleensä joka toinen sunnuntai. Tilaisuudessa on sanaa, laulua ja rukousta. Usein myös todistuksia ja kahvitus.

Raamatun tutkistelu on sunnuntaisin silloin kun ei ole päiväkokousta. Keskustellaan yhdessä Raamatun totuuksista alustuksen pohjalta.

Keskiviikkoisin on iltatilaisuus. jossa sanaa, lauluja ja rukousta.

Evankeliointi:

Säännöllisiä vierailuja vanhusten luona laitoksissa ja kodeissa. Erilaisia tilaisuuksia ja tempauksia ihmisten tavoittamiseksi evankeliumin äärelle.

Lähetystyö:

Seurakuntamme tukee lähetytyötä monin tavoin. Lähettimme Ecuadorissa on Hanna Eriksson.

Avustustyö:

Seurakunnassamme on ruoanjakelua.

Lähimmäisruokailu on tarkoitettu kaikille ja on maksuton. Tarjoamme lounaan ja kahvit.

Keskustelu- ja rukousapu

Seurakunnan tilaisuuksissa on mahdollista saada henkilökohtaista keskustelua ja rukousta.

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan seurakuntaamme ja toimimaan kanssamme!